WERKWIJZE2019-01-07T16:16:57+01:00

WERKWIJZE
SAMEN EN
VERFIJNT.

Samen om de tafel zitten met een lekkere kop cappuccino. Brainstormen en ideeën uitwisselen in een ongedwongen sfeer. Zo werkt Buro Juul het liefste. Van daaruit worden concepten ontwikkeld. Concepten? Ja, vaak werk ik minimaal 2 concepten uit, zodat u weet welke richtingen het op kan gaan. Daarna bekijken we ze kritisch om te kiezen welke het beste bij uw bedrijf en/of uw merk past.

Vervolgens wordt een concept verder uitgewerkt tot diverse communicatiemiddelen, zowel on- als offline zijn er diverse mogelijkheden. Buro Juul gaat net een stapje verder dan wat vaak andere vormgevers doen. Voorstellen, komen altijd in een presentatie naar u toe. Afhankelijk van de opdracht en de vraag worden ze persoonlijk of telefonisch toegelicht.

In hoeverre u service wilt, kunt u zelf aangeven. Wij kunnen voor u de gehele opdracht verzorgen. Van drukwerk, teksten, fotografie, websites tot en met alleen een brainstormsessie. Alles is mogelijk. Bel me eens voor een vrijblijvend gesprek!

Buro Juul werkt samen met webdevelopers, copywriters, drukkers en dtp’ers en is daarvoor het aanspreekpunt. Dit betekent voor u dat u maar met één partij contact heeft. Persoonlijk en korte lijnen.