BRANDING2019-01-08T17:01:47+01:00

BRANDING
DE BASIS VAN UW BEDRIJFS-
IDENTITEIT.

Wie u bent en waar u voor staat moet ook tot uiting komen in uw visuele identiteit, uw merk en uw huisstijl. Het moet het totale gevoel weergeven in één beeld en een samenhangend geheel vormen met alle uitingen die u naar buiten brengt.

Buro Juul staat voor visuele identiteit, branding en een imago creëren. Het is mijn passie om samen met u in gesprek te gaan en van daaruit uw visie en missie om te vormen naar één visuele identiteit die als een jas om uw bedrijf past. Het verhaal moet van A tot Z verteld worden, met symbolen, kleuren, typografie, fotografie en vormentaal. Meedenken met de naam, het vormen van een logo en dit overal tot uiting laten komen. Ook voor in uw interieur. Niets is zo fijn als u ergens thuis te voelen en dat creëert u met styling en grafische vormgeving.

Naast het design, draag ik ook zorg voor een bewaking van de huisstijl. Merken en bedrijven moeten authentiek blijven en hun eigen persoonlijkheid in zowel hun offline als online uitingen bewaken en waarborgen. Buro Juul staat ook daar garant voor.