ABOUT2022-04-08T09:49:06+02:00

JULIENNE
VAN DEN
OEVER

Stroomopwaarts, authentiek, een tikkeltje eigenwijs en vol van passie. Dat is Buro Juul.. Gedreven werk ik voor mijn klanten concepten en designs uit om merken en bedrijven sterk en opvallend in de markt te zetten. Altijd met die verfijnde touch van Juul.

Al sinds 2010 werk ik zelfstandig. Eerste 8 jaren als Juul & Zo en nu sinds eind 2018 als Buro Juul. Daarvoor heb ik, na mijn afstuderen bij de Design Academy, jarenlange ervaring opgedaan bij diverse creatieve bureaus. Het persoonlijke contact met mijn klanten staat voor mij voorop. Dat is ook één van de redenen waarom ik nu al meer dan 8 jaar met heel veel plezier werk in mijn eigen bedrijf.

Als je een creatief vak beoefent zoals ik, is het belangrijk om zelf ook rond te blijven kijken en jezelf te inspireren voor nieuwe concepten. Daarom is Buro Juul nog zoveel meer. Naast mijn werk en familie, maak ik mijn hoofd graag leeg door te sporten in de fantastische omgeving waar ik woon; Oisterwijk. Zo komt er weer plaats voor nieuwe creatieve ideeën.

Spontaniteit, ambacht en de mooie dingen van het leven. Daar kan ik van genieten en ik probeer deze dan ook vast te leggen met mijn camera. Door goed om u heen te kijken en details in u op te nemen kunt u zoveel inspiratie op doen. Kijk naar kleuren, visualiseer, combineer en let op kleine grafische elementen. Gebruik al uw zintuigen, geniet van de geur van ongestreken papier en voel wat speciale drukgangen doen. Buro Juul is opvallen op een verfijnde manier.